Dit is de helpdesk. Kom je niet meer uit een spel of heb je andere vragen? Kijk of het antwoord hieronder te vinden is.

Sommige race spelletjes werken niet.

We hebben 2 type spelletjes op onze website staan: Flash en 3D Shockwave. Flash levert meestal niet al teveel problemen op, de player zit meestal al in de pc geïnstalleerd maar het kan wel zijn dat je deze zo nu en dan moet updaten om onze spelletjes te kunnen spelen, meestal doet jouw pc dit automatisch. Als dit niet het geval is kun je hier de Adobe Flash player downloaden: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Shockwave zou ook geen problemen op moeten leveren en deze software zit ook al op je computer maar we hebben wel eens klachten dat een bepaald spel niet werkt. Meestal is het probleem dan dat nog niet alles geladen is en je gewoon even moet wachten omdat de 3D spellen vaak groter zijn dan de Flash versies. Dit kan soms wel 1 minuut duren! Mocht je deze speler nog niet hebben kun je hem hier downloaden: http://get.adobe.com/shockwave/

Moet ik voor de Race spelletjes betalen?

Nee, voor de race spelletjes die je vindt op onze website http://www.racespelletjes.nl hoef je nooit te betalen en je hoeft er ook geen vage software voor te downloaden. Je kunt ze helemaal gratis vanuit je browser spelen. Ook de reclames die op onze website staan kosten geen geld.

Kunnen jullie mij helpen met een van de games?

Dit kunnen wij wel maar als je eerst even onder het spel kijkt zie je een duidelijke beschrijving en uitleg van de spelletjes. Verder is het vrij simpel, start de auto en racen maar!:) Als het echt niet wil lukken kun je ons natuurlijk altijd even een mail verzenden.

Ik wil graag Race Spelletjes op de website plaatsen.

Dit kan, we zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe spellen dus heb je er zelf een gemaakt of heb je een leuke gevonden op het internet dan willen wij deze heel graag hebben. Dit kan allemaal met het contact formulier.