ä RaceSpelletjes.nl - Helpdesk
DE HELPDESK

Dit is de helpdesk. Kom je niet meer uit een spel of heb je andere vragen? Kijk of het antwoord hieronder te vinden is.

Sommige race spelletjes werken niet.

We hebben op onze site simpele maar ook uitgebreide 3D spelletjes. De meeste van deze simpele spellen zijn gemaakt in HTML5 software en deze zouden op alle apparaten moeten werken, meestal zijn hier weinig tot geen problemen mee, dit omdat ze niet al te zwaar zijn en geen afbeeldingen en video’s van hoge resolutie bevatten.

Dan hebben we ook nog de andere variant, de 3D race spelletjes, deze zijn meestal gemaakt in Unity en deze zijn vaak veel groter omdat het uitgebreide versies zijn in hoge kwaliteit. De 3D spellen werken meestal goed op een laptop, pc, Xbox, Playstation en andere gameconsoles maar als je ze opent op een mobiele telefoon of een ander apparaat met een langzamere processor, dan kan het zijn dat ze niet goed of langzaam werken. We raden je dan ook aan om dit soort type games gewoon te spelen op een snellere computer, dit geeft meer plezier en minder frustratie. Als je een spel tegenkomt dat echt helemaal niet werkt, stel ons dan even op de hoogte dan gaan wij hiermee aan de slag.

Moet ik voor de Race spelletjes betalen?

Nee, voor de spelletjes die je vindt op onze website https://www.racespelletjes.nl hoef je nooit te betalen en je hoeft er ook geen vage software voor te downloaden. Je kunt ze helemaal gratis vanuit jouw browser spelen. Ook de reclames die op onze website staan kosten geen geld.

Kunnen jullie mij helpen met een van de games?

Dit kunnen wij wel maar als je eerst even onder het spel kijkt zie je een duidelijke beschrijving en uitleg van de spelletjes. Verder is het vrij simpel, start de auto en racen maar!:) Als het echt niet wil lukken kun je ons natuurlijk altijd even een mail verzenden.

Ik wil graag Race Spelletjes op de website plaatsen.

Dit kan, we zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe spellen dus heb je er zelf één gemaakt of heb je een leuke gevonden op het internet dan willen wij deze heel graag hebben. Contact opnemen doe je met het contact formulier.